Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: rangi
Forum dyskusyjne MUSICAL.PL > ...I NIE TYLKO > MUSICAL.PL
madame Butterfly
heh mampytanie sama ponazywalas rangi na forum?smile.gif bo koneser to brzmi dumnie...ale firma vodek Cie do sadu poda smile.gif)))) ...jak wymysleto zaproponuje zupelnie nowe rangi smile.gif))))))
Nevermore
Sesese no sama to (niestety;) wymyslalam. Oki, z niecierpliwoscia czekam na pomysly rang pac.gif (sorki, nie moge sie powstrzymac przed sado-maso-packa na muchy rotfl.gif )
madame Butterfly
tylko nie naduzywaj pac.gif buahahhaha:)
NARKOMANKA
a po co one wogóle...pytajnik.gif?
znawca, koneser,bywa....ee,bez tego byłoby lepiej.
Nevermore
CYTAT(NARKOMANKA @ 20-12-2004, 15:51)

Hm, tak myslisz? Ewentualnie moge usunac rangi, ale wydaje mi sie, ze czasami one sie przydaja. Pomagaja juz na pierwszy rzut oka zorientowac sie w stopniu "zaangazowania" uzytkownika, ze tak powiem. smile.gif
Angra
mi sie nie podoba "kot" ...reszta ok smile.gif
Fanka Janka
Mnie też się kot nie podoba i to nie jest kwestia tego, że nim jestem smile.gif
madame Butterfly
CYTAT(NARKOMANKA @ 20-12-2004, 15:51)

no bo tak na kazdym forum sa rangi:) "tradycja/.." jak no mawial pewien mleczarz:)
NARKOMANKA
NIE WIEM CZY NA KAŻDYM FORUM TAK JEST....
POZA TYM CZY JA WIEM CZY AKTYWNOŚĆ MA DUŻO WSPÓLNEGO Z TYM,ŻE JEST SIĘ ZNAWCĄ....
JA NIE JESTEM,A ŻE JESTEM GADUŁA TO CÓŻ...NIE JEST TO ADEKWATNE....
Kośnik
CYTAT(NARKOMANKA @ 20-12-2004, 17:56)
POZA TYM CZY JA WIEM CZY AKTYWNOŚĆ MA DUŻO WSPÓLNEGO Z TYM,ŻE JEST SIĘ ZNAWCĄ....

Prawdę mówiąc - nie ma nic wspólnego...postów można pisać dużo...a wiedzieć niewiele... kwasny.gif
madame Butterfly
CYTAT(NARKOMANKA @ 20-12-2004, 17:56)
NIE WIEM CZY NA KAŻDYM FORUM TAK JEST....
JA NIE JESTEM,A ŻE JESTEM GADUŁA TO CÓŻ...NIE JEST TO ADEKWATNE....

wyluzuj wink.gif rangi sa przydatne ,juz mysle nad nowymi..badz cierpliwa nie bedziesz znawca jesli nie chcesz smile.gif smile.gif
NARKOMANKA
TO NIE CHODZI,ŻE NIE CHCĘ,ALE O REALNE PODEJŚCIE- NIE ZNAM SIĘ TAK,NIE WCZUWAM SIĘ W KOMPOZYTORÓW ITP,BO JA NIE MAM TAKIEJ POTRZEBY.
ALE MOGŁOBY ZOSTAĆ,ŻE JESTEM AKTYWNA smile.gif
Angra
NARKOMANKA masz w pewnym sensie racje ale tylko w pewnym. Rangi na forum bowiem to kwestia bardzo umowna, ktora powinna byc traktowana z przymrozeniem oka.
Na moim forum jest podobnie...nikt jak dotad sie nie skarzyl biggrin.gif

BTW widze ze Pani Administrator bedzie musiala chyba zmienic zakres postow przypadajacych na odpowiednie rangi... wink.gif

NARKOMANKA... dlaczego wciaz krzyczysz? To jakis traumatyczny powod, czy tylko zgubilas Caps Locka...? wink.gif
madame Butterfly
CYTAT(Angra @ 20-12-2004, 18:23)
NARKOMANKA... dlaczego wciaz krzyczysz? To jakis traumatyczny powod, czy tylko zgubilas Caps Locka...? wink.gif

o tu sie zgadzam czemu krzyczysz:)? pieknie ale jednak:)...wiesz moja droga ja na innym forum mam range weteran:) wiec nie wiem..za 300 postow bede legenda:) wiec te rangi maja byc chyba smieszne:)
NARKOMANKA
Przepraszm,piszę dużymi,bo tak mi po prostu wygodniej...
zaponiałam Was o tym uprzedzić,ale nie znaczy to,że Krzyczę...
tak jakoś lubię,tak mi pasuje....Mam nadzieję,że to nie jest duży kłopot...
smile.gif
a co do rang- to tylko chodzi mi,że nie czuję się zanwcą,mogłyby te rango odnosić się czysto do aktywności na forum.
madame Butterfly
uwzglednie twe zyczenia biggrin.gif ale wymysla sie powoli bo veny malo:)
czarownica
co do wiekich liter, Narkomanko - nie to, żebym miała coś przeciwko, tylko to się trochę źle czyta, w każdym razie dla mnie jest to niewygodne i - przyznam szczerze - te nieszczęsne wielkie litery czasem zniechęcają mnie do czytania Twoich postów... A szkoda rolleyes.gif

aha, i mnie tez nie podoba sie Kot, takie to jakies... rolleyes.gif
marcopolo
ej , co wy macie do tego biednego kota?pytajnik.gif?
madame Butterfly
droga Narkomanko...mi jednak lepiej sie czyta normalne literki...wielkie mecza..i jakos takiego dziwnego uczucia sie dostaje serio smile.gif... wink.gif
Fanka Janka
Nic, tylko tyle, że kot to takie zwierzątko o miękkim futrze, co mruczy, miauczy, ma ogonek i pije mleko. Jak nie jest zbyt leniwy, to czasem myszy łapie (ja się dadzą złapać...) A poza tym, ktoś, kto może mało pisze nie jest wcale takim "kotem"... może ktoś, kto pisze po 20 postów dziennie ma mniej pojęcia od kota, co pisze 2-3 a nawet mniej...
Nevermore
CYTAT(Fanka Janka @ 22-12-2004, 12:48)
ktos, kto może mało pisze nie jest wcale takim "kotem"... może ktoś, kto pisze po 20 postów dziennie ma mniej pojęcia od kota, co pisze 2-3 a nawet mniej...

Masz zupelna racje, Fanko. Ale ranga jest ranga - musi miec jakas nazwe. Ja juz powiedzialam, ze jesli macie lepsze pomysly na nazwy rang, to chetnie z nich skorzystam (z tych pomyslow znaczy sie wink.gif ).

Zrobil nam sie tu offtopic.gif w zwiazku z kwestia wielkich liter, ale pozwolicie, ze nie bede dzielic tematu i zostawie tak jak jest.

Moje zdanie w tej sprawie jest takie: pisanie kapitalikami w Internecie jest wedlug NETykiety rownoznaczne z krzykiem. Jest to takze niewygodne w czytaniu - meczy oczy. Ja osobiscie jestem zdecydowanie przeciwna pisaniu wielkimi literami, ale uznalam, ze nie bede "przesladowac" uzytkownikow mojego forum, ktorym ten styl odpowiada. Dlaczego? Przede wszystkim nie chce zniechecac do korzystania z tego forum. Poza tym a'propos tej rozmowy, przypomniala mi sie moja krotka wymiana opinii na ten temat na innym forum musicalowym (moze nie bede mowic na jakim). Grzecznie zwrocilam uwage pewnej damie, ze nie nalezy pisac kapitalikami, na co ona odpowiedziala dosc arogancko, wiec od tego czasu uznalam, ze lepiej nie zaczepiac licha. wink.gif (Bez obrazy dla Narkomanki, ktora zadnym lichem bynajmniej nie jest sesese.gif ).
Fanka Janka
Do offtopa... zgadza się, kapitaliki są dobre do podkreślenia siły wyrazu pewnych rzeczy, ale niech to starcza. I NARKOMANKA (piszę tak, bo tak się zalogowała) nie jest lichem wink.gif
Nevermore
Tak mnie cos naszlo i zmienilam nielubiana range "Kota" na "Widza". biggrin.gif Wiecej nie wymysle, bo po meczacym dniu, o polnocy, moja inwencja tworcza nie jest zbyt rozlegla... kwasny.gif Ale moze ktos wreszcie cos fajnego wymysli? smile.gif
NARKOMANKA
CYTAT(Fanka Janka @ 22-12-2004, 15:57)
Do offtopa... zgadza się, kapitaliki są dobre do podkreślenia siły wyrazu pewnych rzeczy, ale niech to starcza. I NARKOMANKA (piszę tak, bo tak się zalogowała) nie jest lichem  wink.gif

ja i licho?pytajnik.gif
ej,te wasze zasady...a ja bym je tylko łamała....mmm.... biggrin.gif
poza tym nie zastanawiałam się logując się, że piszę z capsem...poza tym pewnie jak zawsze miałam go włączonego...Krzyk...??eee...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.