CYTAT(Fanka Janka @ 22-12-2004, 12:48)
ktos, kto może mało pisze nie jest wcale takim "kotem"... może ktoś, kto pisze po 20 postów dziennie ma mniej pojęcia od kota, co pisze 2-3 a nawet mniej...
Masz zupelna racje, Fanko. Ale ranga jest ranga - musi miec jakas nazwe. Ja juz powiedzialam, ze jesli macie lepsze pomysly na nazwy rang, to chetnie z nich skorzystam (z tych pomyslow znaczy sie

).
Zrobil nam sie tu

w zwiazku z kwestia wielkich liter, ale pozwolicie, ze nie bede dzielic tematu i zostawie tak jak jest.
Moje zdanie w tej sprawie jest takie:
pisanie kapitalikami w Internecie jest wedlug NETykiety rownoznaczne z krzykiem. Jest to takze niewygodne w czytaniu - meczy oczy. Ja osobiscie jestem zdecydowanie przeciwna pisaniu wielkimi literami, ale uznalam, ze nie bede "przesladowac" uzytkownikow mojego forum, ktorym ten styl odpowiada. Dlaczego? Przede wszystkim nie chce zniechecac do korzystania z tego forum. Poza tym a'propos tej rozmowy, przypomniala mi sie moja krotka wymiana opinii na ten temat na innym forum musicalowym (moze nie bede mowic na jakim). Grzecznie zwrocilam uwage pewnej damie, ze nie nalezy pisac kapitalikami, na co ona odpowiedziala dosc arogancko, wiec od tego czasu uznalam, ze lepiej nie zaczepiac licha.

(Bez obrazy dla Narkomanki, ktora zadnym lichem bynajmniej nie jest

).