Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: taniec wampirow w kinomaniaku..?
Forum dyskusyjne MUSICAL.PL > O MUSICALACH... > Aktualności > Archiwum
madame Butterfly
w najblizszym kinomaniaku niedziela TV4 12..bedzie o castingu z tanca wampirow...smile.gif

nie wiem dlaczgo ale tak ma byc
Nevermore
Ja tez nie wiem dlaczego, ale dzieki za info! (Mimo ze "wspaniale" funkcjonowanie mojej anteny zapewne nie pozwoli mi na obejrzenie tego kwasny.gif )
madame Butterfly
CYTAT(Nevermore @ 16-12-2004, 00:46)
Ja tez nie wiem dlaczego, ale dzieki za info! (Mimo ze "wspaniale" funkcjonowanie mojej anteny zapewne nie pozwoli mi na obejrzenie tego kwasny.gif )

spokojnie odzdzial forum.musical.pl warszawa...zadba o stosowna notke:)..
marcopolo
Albo jak ktoś chce , można nagrać na płyte cd:)
madame Butterfly
CYTAT(marcopolo @ 16-12-2004, 08:47)
Albo jak ktoś chce , można nagrać na płyte cd:)

ja niestety nie nagram:)..wiec jak ktos moze..to dardzo dobrze..smile.gif
marcopolo
Przyjmuje zamówienia:)
Niestety na wstępie musze powiedzieć żę to będzie w mono ( bo video mam mono ) sad.gif ale zrobie co w mojej mocy żeby było ok:)]
R&J też będe miał na dvd:)
madame Butterfly
no wiec w kinomaniaku mozna bylo ujrzec..nastepujace osoby:):Damian Aleksander...Lukasz Zagrobelny..(spiewali dla Sary..i Totally Eclipse of a heart"..pani ktorej nie kojarze:)...ale to byl narazie tylko casting...

ja natomiast przytocze fragment artykulu z wyborczej...pani D.Wyzynskiej

Premiera planowana jest dopiero na pazdziernk przyszlego roku,ale przygotowania do tej superprodukcji juz trwaja.W Kepczynski,dyrektor Teatru Muzycznego Romy szuka wykonawcow.Pierwszy casting odbyl sie wsrod aktorow Romy i osob zwiazanych z teatrem.W przyszlym tygodniu casting otwarty dla artystow z calej polski.Ostateczna decyzje w kwestii obsady podejmie jednak sam Roman Polanski na specjalnym castingu w marcu 05... (...)

dalej nie chce mi sie pisac...ale jeszce powiem ..Kostiumy zrobi Kolodynska(ta sama co w Kotach robila)(nie jestem tym zachwycona)...scenografia Janusz Sosnowski(bravoo!!!!!!!)...rezyser Cornelis Baltus choreograf Dennis Callahan(tez bravo bo ten kolo robi naprawde swietne uklady.)...a kierownictwo muzyczne Maciej Sloneczko biggrin.gif

jeszce wiad finansowe:)...budzet przedstawienia przekroczyc moze nawet 3mln zlotych

no i ogloszenie na casting,,moze ktos chce:)pytajnik.gif? to prosze Teatr poszukuje nastepujacych osob: aktorki-wokalistki do roli Magdy(wiek 25-30lat),wysoki alt lub sopran rockowy...

aktora-wokalisty do roli Alfreda(18-24lata)wzrost powyzej178cm..wysoki baryton lub tenor rockowy

aktora-wokalisty do roli Chagala 30-50lat...

tancerzy/tancerki 18-30 lat....
cASTING PONIEDZIALEK I WTOREK TEATR ROMA
Kośnik
A ktoś wie - kiedy będzie powtórka tego programu? rolleyes.gif
marcopolo
Kośnik - nagrałem jak by co:) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
caheer
Obejrzałem, właściwie zupełnie przypadkowo włączyłem tv i akurat leciał "Kinomaniak". Ostatnio bardzo rzadko oglądam tv i nie spodziewałem się, że to będzie tak wcześnie wink.gif
madame Butterfly
CYTAT(caheer @ 19-12-2004, 17:09)
Obejrzałem, właściwie zupełnie przypadkowo włączyłem tv i akurat leciał "Kinomaniak". Ostatnio bardzo rzadko oglądam tv i nie spodziewałem się, że to będzie tak wcześnie wink.gif

ja bardzo lubie ten program jest zawsze w niedziele o12..ale czasem ciezko mi wstac jak dzisiaj(heheeeheh)...i czesto go poprostu przegapiam pac.gif
Adalena
czemu dopiero dzis wpadłam na to forum?? placze.gif
jak mogłam przegapić coś o moim ukochanym musicalu placze.gif
ale ja mam zafsze pecha:[
notopa
ps. a dobrze zrozumiałam, że ktoś to ma nagrane?? humhum.gif
madame Butterfly
tak nagranie ma marcopolo.... co to jest "notopa" pytajnik.gif? chytry.gif
Tiamat
ja wstanę o 6 i obejrze powtórkę
tak w ogóle to jestem nowa i bardzo dziękuję nevermore za pomoc smile.gif
Tiamat
dziś nie było może jutro
Adalena
CYTAT(madame Butterfly @ 18-01-2005, 13:56)
co to jest "notopa" pytajnik.gif? chytry.gif

notopa= no to pa= no chyba wiadomo co to znacyz pa, a no to to tak niewiem czemu mam w zwyczaju pisac na końcu zawsze:D
notopa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.