Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: OT z tematu "Notre Dame de Paris"
Forum dyskusyjne MUSICAL.PL > ...I NIE TYLKO > Kosz
Ewelina_B
Hejka! Jestem pierwszy raz na tym forum i mam nadzieje ze jakos mi pomozecie sesese.gif sesese.gif Wydaje mi sie ze jestem tu jedyna osoba ktora tego musicalu nie ogladala i musze przyznac ze strasznie mi przykro sad.gif sad.gif Dowiedzialam sie o nim calkiem przypadkowo poprzez 'Belle', ktora od razu pokochalam biggrin.gif biggrin.gif Widzialam urywki z musicalu na youtubie ale marze wrecz o tym zeby zobaczyc calosc...W zwiazku z tym chcialam zapytac osoby piszace na tym forum czy istnieje jakas mozliwosc zebym mogla zobaczyc to cudo w calosci...Naprawde bardzo mi na tym zalezy excl.gif excl.gif Jestescie wrecz fachowcami co chodzi o ten musical...tyle o nim wiecie...Czy jest szansa na to zeby ktos mi wyslal plytke z dvd albo cos w tym rodzaju...plis plis...Kochacie ten musical i wiecie doskonale czym on sie dla Was stal...A ja slyszalam tylko kilka piosenek i widzialam urywki i juz mysl o tym co zrobic zeby obejrzec calosc spedza mi sen z powiek sad.gif Wiem ze na pewno nie zostawicie mnie w naglacej potrzebie i ktos znajdzie jakis sposob...Bardzo o to prosze i bede dozgonnie wdzieczna wink.gif Z gory dzieki za odpowiedz, ktorej mozecie udzielic na forum..ewentualnie gg:2935454 badz tez mail: viki2004@buziaczek.pl Jeszcze raz z gory dziekuje i blagam wrecz o ratunek dla mojego biednego serduszka smile.gif smile.gif Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich milosnikow NDdP sesese.gif sesese.gif
kosynier
Na youtubie jest całe NDdP, oto playlista:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=BC5CA058CE791D3A
Ewelina_B
Dzieki wielkie Kosynier krzywy.gif krzywy.gif A nie wiesz moze czy filmiki z youtuba mozna sciagnac i jakos scalic?pytajnik.gif Pozdrawiam i jeszcze raz wielki uklon w Twoja strone wink.gif
kosynier
¦ci±gn±ć np. przez http://vixy.net albo programem YouTube Downloader. Scalić... jakim¶ do edycji wideo
Pozdro smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.