Hejka! Jestem pierwszy raz na tym forum i mam nadzieje ze jakos mi pomozecie Wydaje mi sie ze jestem tu jedyna osoba ktora tego musicalu nie ogladala i musze przyznac ze strasznie mi przykro Dowiedzialam sie o nim calkiem przypadkowo poprzez 'Belle', ktora od razu pokochalam Widzialam urywki z musicalu na youtubie ale marze wrecz o tym zeby zobaczyc calosc...W zwiazku z tym chcialam zapytac osoby piszace na tym forum czy istnieje jakas mozliwosc zebym mogla zobaczyc to cudo w calosci...Naprawde bardzo mi na tym zalezy Jestescie wrecz fachowcami co chodzi o ten musical...tyle o nim wiecie...Czy jest szansa na to zeby ktos mi wyslal plytke z dvd albo cos w tym rodzaju...plis plis...Kochacie ten musical i wiecie doskonale czym on sie dla Was stal...A ja slyszalam tylko kilka piosenek i widzialam urywki i juz mysl o tym co zrobic zeby obejrzec calosc spedza mi sen z powiek Wiem ze na pewno nie zostawicie mnie w naglacej potrzebie i ktos znajdzie jakis sposob...Bardzo o to prosze i bede dozgonnie wdzieczna Z gory dzieki za odpowiedz, ktorej mozecie udzielic na forum..ewentualnie gg:2935454 badz tez mail: viki2004@buziaczek.pl Jeszcze raz z gory dziekuje i blagam wrecz o ratunek dla mojego biednego serduszka Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich milosnikow NDdP