Nevermore
13-12-2004, 23:30
"Dla sympatyków musicalu "Koty" Teatr Muzyczny Roma przygotował pamiątkowy gadżet. Wydany na kredowym papierze album z kuszącymi kocimi ślepiami na okładce.
Gadżet to szczególny, bo przygotowany z dużą starannością i pomysłem. Daje możliwość podejrzenia teatru od kulis i poznania tajemnic, jakie towarzyszą powstawaniu wielkiego efektownego widowiska.
Są w tym albumie wszyscy, którzy pozostawili swoje "kocie" ślady w Romie. Od dyrektora Wojciecha Kępczyńskiego, który sobie wystawienie legendarnego musicalu w Warszawie wymarzył, poprzez sylwetki Andrew Lloyda Webbera i Thomasa S. Elliota, wywiady ze scenografem (Januszem Sosnowskim), kostiumologiem (Dorota Kołodyńska) po prezentacje artystów występujących w "Kotach".
[...] Album jest obficie ilustrowany - projektami przestrzeni, kostiumów, szkicami makijaży, zdjęciami z kolejnych etapów żmudnej charakteryzacji i fotosami z gotowego, przedstawienia. Każdy z kotów występujących w musicalu został opisany i obfotografowany. Poza tym dla prawdziwych fanów musicalu zadbano także o teksty piosenek, które można sobie nucić po wyjściu z teatru [...]"
"Galeria kocich śladów"
Iza Natasza Czapska
Życie Warszawy nr 265
(Wyczailam to dopiero dzis na e-teatr.pl... Ciekawa sprawa z tym albumem, ale na stronie Romy dotychczas chyba nic na ten temat nie bylo... Chyba, ze przegapilam!)
marcopolo
14-12-2004, 09:04
Ciekawe ile kosztuje
madame Butterfly
14-12-2004, 13:00
no wlasne ciekawe ile takie cudo kosztuje:> ja sie domyslam ile moze..ale narazie sie nie zdradze;)
Demeter
14-12-2004, 22:54
B) wiem cos na temat tej ksiazki...
marcopolo
15-12-2004, 21:18
Cena niegra roli , tylko czy będzie dostępne w sklepach na terenie całej polski??
madame Butterfly
15-12-2004, 21:59
CYTAT(marcopolo @ 15-12-2004, 21:18)
Cena niegra roli , tylko czy będzie dostępne w sklepach na terenie całej polski??
nie sadze podejrzewam ze tylko jakas okreslona siec bedzie miala..np empik:)))) i zapewne w Romie..i przez net zapewne..inaczej sie im nie oplaca
marcopolo
15-12-2004, 22:02
Empik jest w lublinie ale czy dojdzie:( , a jak przez neta to super , poczekam ale dojdzie:)
madame Butterfly
15-12-2004, 22:18
CYTAT(marcopolo @ 15-12-2004, 22:02)
Empik jest w lublinie ale czy dojdzie:( , a jak przez neta to super , poczekam ale dojdzie:)
jesli te k...z poczty nie zaje...

))))))),,,
marcopolo
15-12-2004, 22:23
Fakt , pójdę na poczte , przekonać , że jak mi gwizdą książke , to będzie źle, zrobie im taki Saigon , na żywo!!!:)
Annuysia
23-12-2004, 20:43
A gdzie mogę znaleźć taki album? Macie może jakieś strony, sklepy internetowe? Wiem, wiem... niezorientowana jestem...
marcopolo
29-12-2004, 14:15
może Roma udostępni te ksiązki w internecie , to by znacznie ułatwiło sprawe:D
Demeter
30-12-2004, 23:23
Mysle ze w empiku to jakas mala czesc... reszta pojdzie do ROMY... Nie wiem czy oplaca sie im wstawianie wiekszosci do sieci... Moze... Nie znam sie na tym
marcopolo
30-12-2004, 23:56
To pewnie dla mnie niestarczy:(
Moze wyjdzie wtedy jak zaczna grac styczniowe koty... To jest mozliwe... Chociaz moja droga dedukcji niekoniecznie jest sluszna
Nie tak dawno album ten znalazł się w moim posiadaniu

Bardzo ciekawa pamiątka, ładnie wydana, świetne zdjęcia i szkice, ale mimo wszystko nie wiem czy znalazło by się aż tylu chętnych na zakup, żeby wydawanie większej ilości się opłaciło, w dodatku tyle czasu od premiery. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, moge zamieścić fotki.
myszka_chan
23-06-2005, 18:24
CYTAT
Nie tak dawno album ten znalazł się w moim posiadaniu
Hej caheer,
Czy mógłbyś powiedzieć gdzie nabyłeś ten album? Szukałam chyba w każdej księgarni inetrnetowej bez skutku

, a taki album byłby dla mnie wielką gratką.
Nevermore
24-06-2005, 15:33
CYTAT(caheer @ 23-06-2005, 18:55)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, moge zamieścić fotki.
Ktos jest zainteresowany.
LOL, I knew it
Ok, jutro zrobie pare fotek
myszka_chan
26-06-2005, 20:11
Ja też jestem zainteresowana!!!!!! I to WIELCE!!!!!!!
Karola88
27-06-2005, 14:12
A czy ktoś wie ile taki album kosztuje?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.