Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Roma wydaje album o "Kotach"
Forum dyskusyjne MUSICAL.PL > O MUSICALACH... > Aktualności > Archiwum
Nevermore
"Dla sympatyków musicalu "Koty" Teatr Muzyczny Roma przygotował pamiątkowy gadżet. Wydany na kredowym papierze album z kuszącymi kocimi ślepiami na okładce.

Gadżet to szczególny, bo przygotowany z dużą starannością i pomysłem. Daje możliwość podejrzenia teatru od kulis i poznania tajemnic, jakie towarzyszą powstawaniu wielkiego efektownego widowiska.

Są w tym albumie wszyscy, którzy pozostawili swoje "kocie" ślady w Romie. Od dyrektora Wojciecha Kępczyńskiego, który sobie wystawienie legendarnego musicalu w Warszawie wymarzył, poprzez sylwetki Andrew Lloyda Webbera i Thomasa S. Elliota, wywiady ze scenografem (Januszem Sosnowskim), kostiumologiem (Dorota Kołodyńska) po prezentacje artystów występujących w "Kotach".

[...] Album jest obficie ilustrowany - projektami przestrzeni, kostiumów, szkicami makijaży, zdjęciami z kolejnych etapów żmudnej charakteryzacji i fotosami z gotowego, przedstawienia. Każdy z kotów występujących w musicalu został opisany i obfotografowany. Poza tym dla prawdziwych fanów musicalu zadbano także o teksty piosenek, które można sobie nucić po wyjściu z teatru [...]"

"Galeria kocich śladów"
Iza Natasza Czapska
Życie Warszawy nr 265

(Wyczailam to dopiero dzis na e-teatr.pl... Ciekawa sprawa z tym albumem, ale na stronie Romy dotychczas chyba nic na ten temat nie bylo... Chyba, ze przegapilam!)
marcopolo
Ciekawe ile kosztuje pytajnik.gif
madame Butterfly
no wlasne ciekawe ile takie cudo kosztuje:> ja sie domyslam ile moze..ale narazie sie nie zdradze;)
Demeter
B) wiem cos na temat tej ksiazki...
marcopolo
Cena niegra roli , tylko czy będzie dostępne w sklepach na terenie całej polski??
madame Butterfly
CYTAT(marcopolo @ 15-12-2004, 21:18)
Cena niegra roli , tylko czy będzie dostępne w  sklepach na terenie całej polski??

nie sadze podejrzewam ze tylko jakas okreslona siec bedzie miala..np empik:)))) i zapewne w Romie..i przez net zapewne..inaczej sie im nie oplaca
marcopolo
Empik jest w lublinie ale czy dojdzie:( , a jak przez neta to super , poczekam ale dojdzie:)
madame Butterfly
CYTAT(marcopolo @ 15-12-2004, 22:02)
Empik jest w lublinie ale czy dojdzie:(  , a jak przez neta to super , poczekam ale dojdzie:)

jesli te k...z poczty nie zaje...smile.gif))))))),,,
marcopolo
Fakt , pójdę na poczte , przekonać , że jak mi gwizdą książke , to będzie źle, zrobie im taki Saigon , na żywo!!!:)
Annuysia
A gdzie mogę znaleźć taki album? Macie może jakieś strony, sklepy internetowe? Wiem, wiem... niezorientowana jestem... kwasny.gif
marcopolo
może Roma udostępni te ksiązki w internecie , to by znacznie ułatwiło sprawe:D
Demeter
Mysle ze w empiku to jakas mala czesc... reszta pojdzie do ROMY... Nie wiem czy oplaca sie im wstawianie wiekszosci do sieci... Moze... Nie znam sie na tym kwasny.gif
marcopolo
To pewnie dla mnie niestarczy:(
Demeter
Moze wyjdzie wtedy jak zaczna grac styczniowe koty... To jest mozliwe... Chociaz moja droga dedukcji niekoniecznie jest sluszna
caheer
Nie tak dawno album ten znalazł się w moim posiadaniu krzywy.gif Bardzo ciekawa pamiątka, ładnie wydana, świetne zdjęcia i szkice, ale mimo wszystko nie wiem czy znalazło by się aż tylu chętnych na zakup, żeby wydawanie większej ilości się opłaciło, w dodatku tyle czasu od premiery. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, moge zamieścić fotki.
myszka_chan
CYTAT
Nie tak dawno album ten znalazł się w moim posiadaniu

Hej caheer,
Czy mógłbyś powiedzieć gdzie nabyłeś ten album? Szukałam chyba w każdej księgarni inetrnetowej bez skutku sad.gif, a taki album byłby dla mnie wielką gratką.
Nevermore
CYTAT(caheer @ 23-06-2005, 18:55)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, moge zamieścić fotki.

Ktos jest zainteresowany. sesese.gif
caheer
LOL, I knew it sesese.gif

Ok, jutro zrobie pare fotek smile.gif
myszka_chan
Ja też jestem zainteresowana!!!!!! I to WIELCE!!!!!!!
Karola88
A czy ktoś wie ile taki album kosztuje?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.