Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nowe posty
Forum dyskusyjne MUSICAL.PL > ...I NIE TYLKO > MUSICAL.PL
kuncyfuna
Jak mozna pozbyc sie "nowych postow"? Tzn chodzi mi o to, ze np jka nie przeczytam jakiegos tematu, to caly czas mam "nowe posty" i przez to nie wiem, czy ktos cos napisal od mojej ostatniej wizyty, czy nie. A niektore tematy mnie nie interesuja, albo poprostu jest ich za duzo zeby przeczytac (tym bardziej jak sie przychodzi na forum, po trzech latach od poczatku istnienia..). Mozna to jakos zmienic? Ze np, jak wyjde z forum i wejde jeszcze raz, to "nowe posty" beda tylko te, ktore przybyly od mojej ostatniej wiyzty..?
Nevermore
Do kontrolowania tematow, ktore najbardziej Cie interesuja, sluzy funkcja "Sledz ten temat". Mozesz o niej przeczytac w Pomocy.

Nie do konca rozumiem, o jakie "nowe posty" pytasz... W kazdym razie ponowne wejscie na Forum powinno wygladac wlasnie tak, jak piszesz, a wiec jako nowe powinny byc oznaczone tylko te posty, ktore przybyly od Twojej ostatniej wizyty. Nie wiem, dlaczego u Ciebie tak nie jest. Byc moze to jakis problem z cookies?
kuncyfuna
Juz jest wszystko ok wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.