Nevermore
5-12-2004, 23:08
Dzis (5-XII) u Kuby Wojewodzkiego gosciem byl Arkadiusz Jakubik - rezyser "Jezdzca burzy" w Teatrze Rampa. Ogladaliscie? Powiedzial nawet pare slow o musicalu i o Marcinie Rychciku (odtworcy glownej roli w "Jezdzcu burzy")

B)
NARKOMANKA
6-12-2004, 09:41
oj,ja tam chodziłam na to,bo bardzoooo warto. głównie dla wspaniałego JIM'A- RYCHCIKA...NIE SPODZIEWAŁAM SIE,ŻE AŻ TAK JEST IDEALNY DO TEJ ROLI..NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ, ŻE TAK PASUJE POD KAZDYM WZGLĘDEM-WOKALNIE,AKTORSKO,WYGLĄDOWO...JESTEM POD WRAŻENIEM!!!W METRZE BYŁ TŁUMEM,A TU NAGLE WOW...TROCHĘ MOCNE ZASKOCZENIE,POZYYYYTYWNE!!!!
CYTAT(Nevermore @ 5-12-2004, 23:08)
Powiedzial nawet pare slow o musicalu i o Marcinie Rychciku (odtworcy glownej roli w "Jezdzcu burzy")

B)
Nie widziałam! buuuuu
Wiecie może kiedy leci powtórka?
Rychcik jest świetny! Wprawdzie nie widziałam go jeszcze w "JB", ale wystepuje też w "Krzyku" w Teatrze Rozrywki - niesamowity głos
Nevermore
6-12-2004, 17:05
CYTAT(Loretta @ 6-12-2004, 16:32)
Wiecie może kiedy leci powtórka?
Rychcik jest świetny! Wprawdzie nie widziałam go jeszcze w "JB", ale wystepuje też w "Krzyku" w Teatrze Rozrywki - niesamowity głos
Powtorka jest w srode o 23.15 (az sie pofatygowalam i przejrzalam gazete z programem

)
Niestety nie widzialam dotychczas Rychcika na zywo, ale slyszalam juz o nim troche dobrych rzeczy tu i tam... Przy najblizszej okazji wybiore sie na "Jezdzca burzy", bo to musi byc niezle B)
NARKOMANKA
6-12-2004, 18:31
MARCIN JEST BARDZOOO AUTENTYCZNY!BARDZO CZUJE JIMA,BARDZOO JEST NAWET PODOBNY,IDENTYCZNIE SIĘ RUSZA...JEST NAPRAWDĘ KLIMATYCZNY!!!TO NIE ŁATWE,BO JIM BYŁ NIEZWYKLE MAGICZNĄ,SPECYFICZNĄ POSTACIĄ. czasem dziki, szalony...nerwowy, wybuchowy...nie byłam nigdy wielką fanka the doors,ale ZNAM ICH TWÓRCZOŚĆ DOŚĆ DOBRZE- MARCIN ŚPIEWA BARDZOOOO JIMOWO...A TO NIE ŁATWE.
WIELKI UKŁON.
CAŁOŚĆ ŚREDNIA,ALE ON WYSTARCZY,ŻEBY ZAPAMIĘTAĆ,ŻEBY PÓJŚĆ JESZCZE RAZ. JA BYŁAM KILKA...
madame Butterfly
6-12-2004, 20:08
CYTAT(Nevermore @ 5-12-2004, 23:08)
Dzis (5-XII) u Kuby Wojewodzkiego gosciem byl Arkadiusz Jakubik - rezyser "Jezdzca burzy" w Teatrze Rampa. Ogladaliscie? Powiedzial nawet pare slow o musicalu i o Marcinie Rychciku (odtworcy glownej roli w "Jezdzcu burzy")

B)
jak sam o sobie powiedzial ten jakubik..ten debil z polsatu..
Nevermore
6-12-2004, 22:43
CYTAT(madame Butterfly @ 6-12-2004, 20:08)
jak sam o sobie powiedzial ten jakubik..ten debil z polsatu..
No moze i tak o sobie powiedzial, ale debil - nie debil, "Jezdzca burzy" wyrezyserowal
NARKOMANKA
7-12-2004, 06:23
ale On o tym debilu powiedział z dużą Ironią

ma facet dużu dystans do siebie !

no i do tego cięty język Wojewódzkiego-fajna gadka,poważnie.
Może się narażę niektórym,ale ja Pana W. bardzooo lubie.
madame Butterfly
7-12-2004, 08:30
byc moze ma do siebie duzo dystansu...ale to co on ze soba robi w produkcjach typu "Wiesio szol"..to az wysypki dostaje...a mi jezdziec burzy sie nie podobal
marcopolo
7-12-2004, 08:58
A.Jakubik chyba przeniósł zachowanie swojej postaci z 13 posterunku do życia codziennego. Pozatym wygląda jak właśnie taki oszołom:)
madame Butterfly
7-12-2004, 13:37
CYTAT(marcopolo @ 7-12-2004, 08:58)
A.Jakubik chyba przeniósł zachowanie swojej postaci z 13 posterunku do życia codziennego. Pozatym wygląda jak właśnie taki oszołom:)
o dobrze powiedziane marco:)..tez tak sadze zabardzo zzyl sie z Rysiem z 13posterunku...i tak mu zostalo:).
NARKOMANKA
7-12-2004, 14:52
A PO CZYM TAK WNIOSKUJECIE ....

?
CYTAT(NARKOMANKA @ 7-12-2004, 14:52)
A PO CZYM TAK WNIOSKUJECIE ....

?
Chyba chodzi o to , że jego zachowanie nie pozwala odróżnić kiedy jest Rysiem a kiedy sobą...No nie wiem...
marcopolo
7-12-2004, 21:31
Fatk , jego zachowanie świadczy iż on w 13 porsterunku niegrał a zachowywał się normalnie tak jak zawsze
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.