Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nowe działy na Forum
Forum dyskusyjne MUSICAL.PL > ...I NIE TYLKO > MUSICAL.PL
Nevermore
W zwiazku z "zapotrzebowaniem spolecznym" (hihi, jak to fajnie brzmi), utworzylam wczoraj nowy dzial tematyczny, "Kultura"; dzis natomiast "Musicalowe silva rerum", gdzie mozecie pisac o wszystkim, co nie miesci sie w tematyce zadnego z pozostalych musicalowych dzialow (czyli, na przyklad, rozpoczety juz watek czatu, czy tez o musicalach w mediach - Kosnik, to do Ciebie, sam tego chciales hehe;)
Kośnik
Twoja życzliwość Małgo nie zna granic...po raz kolejny się o tym przekonałem biggrin.gif
A V E
Nevermore
Tak, tak, podlizuj sie dalej, moze Ci to cos da biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
marcopolo
wazeliniarz ble........ blink.gif
Nevermore
Widzisz, a ja dla tego wazeliniarza, na jego specjalne zyczenie dodalam jeszcze troche nowych emotikon! wink.gif Chociaz moim skromnym zdaniem "chodzi o to, aby jezyk gietki powiedzial wszystko, co pomysli glowa" (miszczu Slowacki) a uzywanie emotow to pojscie na latwizne... tongue.gif No, ale co tam! Czego sie nie robi dla fanow musicali! biggrin.gif
Kośnik
CYTAT(marcopolo @ 28-11-2004, 22:21)
wazeliniarz ble........ blink.gif

Nie podskakuj... dry.gif

To nie wazelina , tylko SUBTELNE STWIERDZENIE FAKTU...po koleżeńsku... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
CYTAT(Nevermore)
Widzisz, a ja dla tego wazeliniarza, na jego specjalne zyczenie

A Pani ADMIN biggrin.gif ...niech nie robi scen przy ludziach rotfl.gif
Małgo chytry.gif
NARKOMANKA
wiecie co ?
bardzooo fajni ludzie są na forum...mocno. minę mam mniej-więcej taką jawdrop.gif
caheer
Myśle, że przydatny byłby dział "LINKI" , w którym można umieszczaś odnośniki do różnych ciekawych rzeczy w sieci związanych z musicalami (muzyka,obrazki,klipy itp) biggrin.gif
Nevermore
CYTAT(caheer @ 18-12-2004, 19:14)
Myśle, że przydatny byłby dział "LINKI" , w którym można umieszczaś odnośniki do różnych ciekawych rzeczy w sieci związanych z musicalami (muzyka,obrazki,klipy itp) biggrin.gif

Hm, dosc ciekawy pomysl - trzeba to przemyslec... wink.gif A co na to inni forumowicze? chytry.gif
marcopolo
Za!!!!!
Świetny pomysł!!! biggrin.gif
caheer
CYTAT(Nevermore @ 18-12-2004, 20:43)
CYTAT(caheer @ 18-12-2004, 19:14)

Hm, dosc ciekawy pomysl - trzeba to przemyslec... wink.gif A co na to inni forumowicze? chytry.gif

Można zrobić ankiete tongue.gif , ale wydaje mi się że pomysł jest dobry i z mojego doświadczenia doskonale sprawdza się na wielu forach smile.gif
marcopolo
Link do mojego serwera gdzie będzie można znaleść wiele ciekawy rzeczy związanych z musicalem np mp3 , filmy itd - też by się przydał co nie?? cool.gif
caheer
CYTAT(marcopolo @ 18-12-2004, 23:09)
Link do mojego serwera gdzie będzie można znaleść wiele ciekawy rzeczy związanych z musicalem np mp3 , filmy itd - też by się przydał co nie?? cool.gif

No jasne, i właśnie po to jest potrzebny taki dział sesese.gif

Swoją drogą mam pare rzeczy które chętnie bym udostępnił, ale nie mam serwera. Np ważący 60mb klip z fragmentami nowego musicalu "Marry Poppins" z West Endu wink.gif (zdania o filmie raczej nie zmienie, ale londyński musical zapowiada się bardzo obiecująco)
Nevermore
CYTAT(caheer @ 18-12-2004, 23:05)
Można zrobić ankiete tongue.gif , ale wydaje mi się że pomysł jest dobry i z mojego doświadczenia doskonale sprawdza się na wielu forach smile.gif

Dobra, to zaraz zrobie ankiete. sesese.gif Ja mam tylko watpliwosci w dwoch kwestiach. Po pierwsze, czy zamiast calego osobnego dzialu nie zrobic po prostu tematu, w ktorym pisaloby sie te linki (moglby byc podpiety dla wygody uzytkownikow)... Po drugie, to linki maja to do siebie, ze bardzo czesto po paru dniach/tygodniach/miesiacach staja sie nieaktualne... Czy jest sens robic watek pelen tzw. zlamanych linkow? (No chyba, ze by je regularnie sprawdzac i na biezaco usuwac posty z broken linkami)... No nie wiem zreszta. Ja tu tylko sprzatam wink.gif wink.gif wink.gif

Jesli caheer mowi, ze to sie sprawdza na innych forach, to jestem sklonna go posluchac. smile.gif Ale najpierw ankieta. cool.gif
marcopolo
Sprawdza . ale fakt trzeba pilnować czy jakiś link niezgasł albo niezostał przeniesiony. - Osoba która podaje linka powinna sprawdzać co jakiś czas jego połączenie:)
Nevermore
Jak juz zapewne zauwazyliscie, utworzylam nowy dzial, "Pytania i odpowiedzi", bo zauwazylam, ze troche sie tego zaczyna zbierac w "Musicalowym silva rerum". Enjoy! smile.gif

Edit: Potrzeba matka wynalazkow. Od jakiegos czasu mialam wrazenie, ze dzial "Aktualnosci" stal sie troche chaotyczny, bo coraz wiecej bylo starych newsow o nieaktualnych juz tresciach, do ktorych rzadko sie zaglada. Dlatego zalozylam w "Aktualnosciach" subforum "Archiwum". Stopniowo przejrze i powrzucam tam wszystkie przeterminowane tematy z "Aktualnosci"... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.