kokosAnka
11-10-2005, 15:12
Szukam nut z musicalu Metro. Pomóżcie
anka :*
18-03-2006, 07:23
kokosAnka
19-03-2006, 17:17
wielkie dzięki6
Eeee... gdybym znała rosyjski to byłoby fajnie:)
kokosAnka
3-07-2006, 13:40
ale te nuty są po polsku - trzeba tylko znaleźć rosyjskie "pobierz"

kliknij na rysunek podobny do ikonki dysku, a jak Ci nie wyjdzie - to podaj mi maila, prześlę Ci je
mrs_jones
17-07-2006, 17:36
anka :*
17-07-2006, 18:07
nie wiem co sie tam teraz stało, ja w każdym razie stamtąd ściągałam....A jakby coś to mogę wysłać je mailem...
mrs_jones
24-07-2006, 03:12
czy ja tez mogłabym prosić o przesłanie nutek??
cysia17@o2.pl
z góry wielkie dzięki
Lady Blair
4-08-2006, 15:34
Mogłabym też prosić o przesłanie tych nut?

mój adres: viva.aneczka@interia.pl
byłabym baaardzo wdzięczna
JainaSolo
7-08-2006, 14:38
Heh...dołączam się do prośby.... jainasolo@poczta.fm - z gory dziekuje...
azaziel
23-09-2006, 17:28
Hello jestem nowy. Szukam nut do JSS w .pdf'ie na piano i vocal. Fajno by było gdyby byly tam utwory Jesus Must Die , Temple.
BTW Generalnie poszukuje nut nie tylko do tego musicalu. Gdyby byl ktos tak mily i by wyslal na maila, albo zamiescil na jakims serwerze to bylbym dźwieczny

(poszukiwane takze nutki do Draculi Svobody). Zgory dziekuje.
Również szukam nut do JCS. Ma ktoś może, lub wie gdzie je zdobyć?
EDIT:Cofam pytanie, znalazłam

Jak ktoś chce niech mówi
Peggy Sawyer
23-05-2007, 17:31
Miałam nuty z tej właśnie stronki ale niestety nie zachowały się na moim komputerze

gdyby ktoś był tak miły...
ciancia_13@o2.pl
wielkie dzięki z góry!
PS. są dosyć potrzebne.. ;]
aCyganiczka
25-05-2007, 16:40
piszę sie na nutki z Metra i JSS:D
jakbyście mogli bardzo prosze:D
acyganiczka@o2.pl
pozdrawiam:D
Szukam nut do Les Miserables. Jeśli ktoś posiada to prosze o kontakt. Pozdrawiam
kuncyfuna
2-06-2007, 17:14
Ja jestem zainteresowana dowolnymi nutami z musicali. Zaadoptuje doslownie wszystko
Carpe Diem
2-06-2007, 17:34
Mam trochę nut z Upiora i Wampirów - można je znaleść za pośrednictwem programów, co to je wszyscy bardzo lubimy

, ale nie tylko:
Wampiry - można ściągać na dwa sposoby: dla cierpliwych - co dzień udostępniają inne nuty, albo hurtem, podając email i zaznaczając wszystkie kwadraciki (trzeba zjechać prawie na sam dół strony)
Upiór - dzięki naszej kochanej ROMIE można legalnie dostać nuty do kilku piosenek z Upiora

(na dole strony)
Jest też trzecia możliwość - jeśli linki zawiodą, mogę "nakamić gryzonia"
hehe,
z faktu, ze gryzoniom zawsze mało pozwole sobie napisac, że szukam również "kropek z laseczkami na 5 liniach" z "Die 3 Musketiere" (przypuszczam ze mało realna jest ta prośba ale cóz szkodzi spróbować) :-)
Carpe Diem
2-06-2007, 18:32
Oooo tak, a ten gryzoń lubi nutki jak i jego właścicielka
Sama z rozkoszą położyłabym łapki na nutkach do "Die 3 Musketiere", niestety obawiam się, że nie ma takowych w handlu, a co za tym idzie nikt się nimi z nami nie podzieli

Nie jestem też taka zdolna, żeby je spisać ze słuchu (zresztą to nie to samo...). Poszperałam dla pewności na niemieckich forach i w Amazonie. Ani śladu ukochanych kropeczek.
Na pocieszenie mogę zaproponować podkłady do "Elizabeth" i "Mozarta" oraz że nie ustanę w poszukiwaniach i jeśli wpadnę na jakiś trop, na pewno się podzielę.
też własnie sprawdziłem... nie ma Muszkieterów w oficjalnym obiegu. Ja jestem w stanie spisać sobie ze słuchu, niestety nie mam nagrania. Posiadasz takowe?

Za to, co jest pocieszajace, są nutki z musicalu Rebecca. Troche kosztują ale czego sie nie robi...
Te podkłady masz z nutami czy bez? Nawet jesli bez nut to prosze przeslij, (tekst sobie dopisze....żart oczywiście). Ale przeslij, prosze
solista35@wp.pl
Carpe Diem
2-06-2007, 18:57
Zachomikuję dla potomności, ok? (trochę duże jak na pocztę, nie chce mi się dzielić paczki)
Gdyby Ci się udało spisać "Nicht aus Stein" albo "O Herr", to bym bardzo prosiła
PS. Karmienie gryzonia w toku, proszę o cierpliwość (osiedlowe łącze się nie wyrabia

)
PS2. Przypomniałao mi się, że parę piosenek z 3M już od jakiegoś czasu czeka na przygarnięcie wiadomo gdzie

.
Całej płyty nie załaduję, bo to nie w porządku wykorzystywać biednego chomiczka do takich niecnych celów. Do drażnienia organizacji walczących z piractwem służy P2P (i płytka i podkłady znajdowalne)

.
Co do wysyłania czegokolwiek komukolwiek na pocztę, to muszę być stanowcza - proszę podążać za sygnaturką. Wyjątek robię, kiedy zawiodą alternatywne sposoby zdobycia upragnionego pliku i kiedy uznam, że byłby niestrawny dla futrzaka
czy ktoś ma nuty z musicalu 'metro'?
bo ze strony, którą podała anka (http://www.bandorin.ru/component/option,com_remository/Itemid,28/func,select/id,3/)
nie mogę ściągnąć.
z góry dziękuję.
stankius
8-07-2007, 11:50
chciałbym kupić, ściągnąć, pożyczyć, obojętnie, co się da - jakiekolwiek nuty z Fame!!!
metro.olsztyn
10-07-2007, 11:12
CYTAT(Freya @ 20-01-2007, 15:56)
Również szukam nut do JCS. Ma ktoś może, lub wie gdzie je zdobyć?
EDIT:Cofam pytanie, znalazłam

Jak ktoś chce niech mówi

Hej
Jesli mógłbys przesłac mi nuty z JCS, będę bardzo wdzieczny
scenamuzyczna.olsztyn@interia.pl
Dzięki
Pozdrawiam
kuncyfuna
10-07-2007, 12:37
Ja poszukuje nut z obojetnie jakiego musicalu

Przyjmuje w swoje rawczki doslownie wszytsko, wiec jak macie cos ciekawego to prosze o kontakt.
Ja mam nuty z Les Miserables, Tanz der Vampire, Akademia Pana Kleksa I Upior w Operze (ze strony Romy), z Upiora w Operze, Metro (sama linia melodyczna) i chyba to wszystko.. wiec jak ktos jest zainteresowany to pisac na kuncyfunaa13@o2.pl albo na pw
Witam
Lata temu miałem śpiewnik z Metra (teksty, linia melodyczna, linia melodyczna + akordy). Niestety ktoś go ode mnie pożyczył i... No właśnie. Jeśli ktoś z Was ma nuty, tabulatury na gitarę itp w wersji elektronicznej. będę bardzo wdzięczny za przesłanie mi ich - pozik@poczta.onet.pl
dziękuję
M.
Witam, na gwałt potrzebuję nut z "Metra" i JCS. Podany wcześniej link (http://www.bandorin.ru/component/option,com_remository/Itemid,28/func,select/id,3/) niestety nie działa - pliki zostały usunięte z serwera. Jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc w zdobyciu nut (np przesłać na maila

), byłbym bardzo wdzięczny
Ja również poszukuję nut z Metra. Mój mail pemi321@gmail.com
Jeżeli ktoś ma byłbym bardzo wdzięczsny
tomekino
30-04-2008, 14:38
Czy mógłby ktoś przesłać mi nuty do:
Chcę być kopciuszkiem
Szyba
Życie
Na strunach szyn
Tylko w moich snach
Albo udzielić mi informacji jak ściągnąć nuty z tej rosyjskiej strony, bo u mnie się nie ściągają, wyskakują dwie linijki tekstu na białym tle i nic dalej się nie dzieje
łucja92
25-05-2008, 12:33
ja także potrzebuję nut do metra do Chcę być kopciuszkiem. mój mail lucja92@gmail.com pozdrawiam
El'Marie
25-05-2008, 19:48
Czy ktoś wie może, czy mozna gdzieś zdobyc choć fragmenty
partytur z Evity badź Jekylla i Hyde'a? Ewentualnie do kogo w teatrach dzwonic, zeby dali dostęp do materiałów w celach naukowych... Drżę ze strachu na myśl o prawach autorskich...

ale chyba fragmenty do analizy udostepnią... tak po cichu...?
Ja jestem w posiadaniu wyciągu fortepianowego do Evity ale tylko z textem angielskim. polskie libretto na pewno jest w bibliotece teatru muzycznego w gdyni, ale wątpie czy udostępnią, bo nawet trudno jest coś wyciągnąć osobom z teatru. Musiałabyś sie uśmiechnąć do aktora jakiegoś. Chyba, że potrzebujesz text do "Nie trzeba łez Argentyno" to moge od ręki przesłać. Jeśli jestes z trójmiasta to te nutki za jakiś tydzień lub dwa moge odstąpić do skserowania ale napewno nie całość, bo poprostu nie wolno mi.
candystore
8-06-2008, 22:51
CYTAT(El'Marie @ 25-05-2008, 19:48)
Czy ktoś wie może, czy mozna gdzieś zdobyc choć fragmenty
partytur z Evity badź Jekylla i Hyde'a? Ewentualnie do kogo w teatrach dzwonic, zeby dali dostęp do materiałów w celach naukowych... Drżę ze strachu na myśl o prawach autorskich...

ale chyba fragmenty do analizy udostepnią... tak po cichu...?
Ja potrzebuję PILNIE High flying adored z Evity oraz This is the moment z Jeckyll&Hyde. Mam przesłuchanie w środę

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ithilien
7-08-2008, 14:48
Czy ktoś posiada i jest w stanie się podzielić nutami z Elisabeth? Byłabym bardzo wdzięczna - idrial_03@o2.pl
Marylin
11-08-2008, 21:25
Ja znalazłam nuty Jekyll & Hyde.

jeżeli ktos chce to zapraszam na pm.
Ithilien
12-08-2008, 09:00
Marylin, a wysłałabyś mi te nutki? Bo mi prywatne wiadomości nie chcą poprawnie działać, więc piszę tu... Adres podałam wyżej.

Pozdrawiam
Marylin
12-08-2008, 13:05
wysłano:)
jeszcze znalazłam RENT, a Evita się ściąga.
barytonik
25-09-2008, 11:21
Witam serdecznie!!!
Szukam nut i nagrania-angielskiego Draculi Wildhorna.
Bede wdzieczny za pomoc
Pozdrawiam
Kokoszka
21-11-2008, 14:14
Również bardzo poszukuję nut do "Metra", gdyby ktoś był tak miły i przesłał mi je na
kokoszae@gmail.com
Byłbym bardzo wdzięczny. Niestety strona po rosyjsku nie chce działać.
Peggy Sawyer
7-12-2008, 17:01
Ostatnio zauważyłam wyjątkową liczbę próśb o nuty z "Metra", dlatego postanowiłam "wrzucic" je na rapidshare, aby każdy miał do nich dostęp.
nutyJednocześnie od razu mówię, że jeśli link wygaśnie to piszcie na an_lis@o2.pl
Pozdrawiam : )
Czarownica5
16-12-2008, 16:34
Poszukuje pilnie nut do "Someone like you" z Jekyll&Hyde i podkładu do "Memory" z Cats.
Gdyby ktoś mógł mi udostępnić będe wdzięczna .
Proszę o przesłanie na adres sunrise55555@wp.pl
vocalistka
21-01-2009, 22:29
CYTAT(Marylin @ 11-08-2008, 21:25)
Ja znalazłam nuty Jekyll & Hyde.

jeżeli ktos chce to zapraszam na pm.

mi pm też nie działają i nie mogę się dobić za kurtyną, więc apeluje na forum;)
czy są tu jacyś dobrzy ludzie, którzy są w posiadaniu nut do Jekyll&Hyde'a oraz skłonności do dzielenia się?

jeżeli tak to ślicznie proszę na zapadzia@wp.pl
chętnie się zrewanżuję:))
Marylin
16-02-2009, 16:30
Przepraszam, że dopiero teraz ale miałam małe problemy

Wysłałam wszystkim na mail nuty J&H a zaraz wstawię tutaj, jakby ktoś jeszcze miał ochotę

mam spory zapas tych nut, więc z chęcią się podziele

Jekyll & Hyde - nuty -
http://www.sendspace.pl/file/wL3dFQYx/
solidna firma:)))) dziękuję i pozdrawiam
kikultd
19-11-2009, 11:44
Witam
I znowu wraca temat nut do METRA

. Niestety link do rapidshare nie działa. Potrzebuję je ściągnąć bądź tez kupić. Tak więc jeśli ktoś by posiadał nuty z partiami wokalu i fortepianu to prosiłbym o podesłanie (mail: kikultd@wp.pl), bądź też udzielenie info gdzie je mogę zdobyć.
Pozdrawiam
kikultd
kokosAnka
20-11-2009, 21:09
ja niestety utraciłam je podczas formatowania dysku...
Carpe Diem
26-01-2010, 23:08
W ramach rewitalizacji forum przypominam i informuję:
Chomik z librettami założony dla forumowiczów, przez forumowiczów:
http://chomikuj.pl/musicallibrettiHasło podajemy na PW, chomik ma zanaczoną opcję udostępniania własnego transferu. Wgrywamy tylko pliki tekstowe (doc, rtf, txt) i same hmtl bez obrazków (ewentualnie mht, ale tego poza IE chyba nic nie otworzy).
Rozszerzyłyśmy zasoby o nuty. na razie niewiele, ale może z czasem będzie przybywać.
Nuty wgrywamy jako pdf, jpg/gif (pliki graficzne). Jeśli mamy dużo plików do jednego musicalu, proponuję spakować je do zipa/rara i opisać - możliwość dodawania opisów jest dostępna na hało podawane w PW.
Carpe Diem
21-03-2010, 21:28
[Proszę o scalenie postów.]
Chomikiem z nutami i librettami zajmują się oprócz mnie: Corbeau, Beep, KokosAnka, Marylin.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.