Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Witam:)
Forum dyskusyjne MUSICAL.PL > ...I NIE TYLKO > MUSICAL.PL
Nevermore
Witam serdecznie na nowo otwartym Forum dyskusyjnym MUSICAL.PL! Zapraszam do rejestrowania się i dzielenia się opiniami na temat musicali i nie tylko! smile.gif Pozdrawiam!

Małgosia L.
MUSICAL.PL

Ps. Przed rozpoczęciem użytkowania forum warto zapoznać się z regulaminem.
Loretta
Nevermore - serdecznie Ci gratuluję tego forum! Już Twoja strona o musicalach była świetna, ale to mnie powala... piwo.gif (nie masz ikonki z brawami, więc daję browar)
Na pewno będę tu zaglądać cool.gif
Darek
Serdecznie witam i pozdrawiam. Bardzo się cieszę z powstania tej strony i forum.
imaginacja
Zaczynam "forumkowanie" smile.gif

Witam serdecznie wszystkich użytkowników oraz Panią Administratorkę, dzięki której możemy oglądać serwis MUSICAL.pl

Czekamy na rozwój zdarzeń (strony)... wink.gif
Nevermore
CYTAT(imaginacja @ 23-11-2004, 13:03)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników oraz Panią Administratorkę

Tylko bez "pani" prosze - Malgosia jestem wink.gif (dla przyjaciol Malgo biggrin.gif)
marcopolo
Również chcę się przyłączyć do podziękowań za tę strone i forum , w dzisiejszych czasach takie strony są bardzo potrzebne , Nevermore oby tak dalej
Pozdrowienia dla wszystkich!!!
Angra
jak juz pisalem gdzies indziej ( wink.gif ) strona i forum bardzo mi sie podobaja... mile porusza szczegolnie profesjonalizm wykonania calosci i sposob prowadzenia

zycze sukcesow! smile.gif
Demeter
Małgosiu!! Dzieki za ta strone biggrin.gif:D:D:D:D:D:D
Khelben
Witam excl.gif!
Jam Khelben, często odwiedzający www.musica.pl . Strona mi się podoba i z chęcią pomogę - to przyślę jakąś fotkę, to tekst - coś tam pomogę w powiększeniu tej strony... smile.gif wink.gif
marcopolo
Khelben - co do strony to jest nas Dwoch:) cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.