czy forum umarło
Witaj, Gościu ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
czy forum umarło
| kokosAnka |
11-12-2009, 15:52
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: 15-06-2005 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa Nr użytkownika: 178 |
jak w temacie... pamiętam czasy, kiedy na forum trwały zawzięte dyskusje o musicalach... a teraz pustki aż wiatr wieje...gdzie jesteście forumowicze?
Ten post był edytowany przez kokosAnka: 11-12-2009, 15:52 -------------------- The storm is coming but I don't mind.
People are dying, I close my blinds. All that i know is I'm breathing now. I want to change the world...instead I sleep. I want to believe in more than you and me. But all that I know is I'm breathing. All I can do is keep breathing. All we can do is keep breathing now. |
| beti |
14-12-2009, 13:18
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: 28-05-2006 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 475 |
Na innych forach o tematyce musicalowej i aktualnie modnych portalach społecznościowych.
Nasza-klasa i Grono też już troszkę obumierają. Ten post był edytowany przez beti: 14-12-2009, 13:22 |
| kokosAnka |
15-12-2009, 19:39
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: 15-06-2005 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa Nr użytkownika: 178 |
możesz podać linki?
-------------------- The storm is coming but I don't mind.
People are dying, I close my blinds. All that i know is I'm breathing now. I want to change the world...instead I sleep. I want to believe in more than you and me. But all that I know is I'm breathing. All I can do is keep breathing. All we can do is keep breathing now. |
| Marylin |
17-12-2009, 18:41
|
![]() Bywalec ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: 20-01-2008 Skąd: Katowice Nr użytkownika: 3087 |
Strasznie szkoda tego forum, śledzę do dawien dawna pogaduszki tutaj, co nieco się udzialam. Szkoda, iż strona nie jest aktualizowana bo myślę że wszyscy tutaj mamy duży potencjał, i razem moglibyśmy stworzyć największy (i chyba jedyny?) portal o musicalach.
jeżeli tylko można jakoś pomóc, ja jak najbardziej się piszę. tylko muszę wiedzieć co mi wolno. Pozdrawiam |
| marcopolo |
18-12-2009, 23:50
|
![]() Weteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 824 Dołączył: 23-11-2004 Skąd: .::wieś lublin::. Nr użytkownika: 9 |
Stara Gwardia by musiała wrócić żeby ruszyło z kopyta:) fakt... widocznie Nevermore już czasu nie ma........
|
| Marylin |
22-12-2009, 18:45
|
![]() Bywalec ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: 20-01-2008 Skąd: Katowice Nr użytkownika: 3087 |
To jest zrozumiałe, że jeżeli ktoś nie ma za dużo czasu. Jednak taka strona wymaga dużego nakładu pracy. Ale wystarczy znaleźć sobie kogoś do pomocy. Chyba że tu nie chodzi o brak czasu, tylko brak motywacji i chęci, hm?
|
| marcopolo |
27-12-2009, 21:10
|
![]() Weteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 824 Dołączył: 23-11-2004 Skąd: .::wieś lublin::. Nr użytkownika: 9 |
brak chęci hm... może jedno i drugie??
|
| corbeau |
28-12-2009, 22:34
|
![]() Bywalec ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: 6-08-2007 Nr użytkownika: 2540 |
Chyba nie bardzo rozumiem... co tu ma niby pomóc Nevermore? Zaciągnie ludzi do piania postów i zakładania tematów? Przecież nikt nam nie zabrania pisać, ale utknęło i już. Może przydałby się jakiś nowy super-musical, który zachęci ludzi do wypowiadania się, a jednocześnie odświeży stare wątki? Ja czekam na coś nowego w interesujących mnie tematach, jak tylko się pojawi - będę pisać. Nic na siłę.
-------------------- "Faites que le reve dévore votre vie,
afin que la vie ne dévore pas votre reve." \Saint-Exupéry\ |
| Carpe Diem |
29-12-2009, 20:48
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 259 Dołączył: 14-10-2005 Nr użytkownika: 257 |
Zdradziłam musical.pl, przyznaję. Przeniosłam się do wampirzyc kiedy padł temat o TW, bo zabrakło tu osób, z którymi mogłabm pisać na znane mi tematy. Jednak większość moich znajomych z forum Gdyni i z wampirzego to jest własnie stara wiara z musical.pl. Tak więc na forum zaglądam, ale milczę, bo mogę porozmawiać o musicalach prywatnie, z osobami, które tu poznałam.
Mam też opory przed pisaniem recenzji ze spektakli, na których byłam - a miałabym, co pisać, prawie każdy weekend tego sezonu spędziłam w teatrze w kraju lub za granicą - bo nie potrafię pisać obiektywnie, zawsze wplatam emocje, a po takim zabiegu tekst rzadko kiedy jest poprawny politycznie i nadaje się do publikacji - to raz. Dwa, jak poczuję silną potrzebę polansowania się, to sobie założę bloga. I tak czuję, że za często jestem rozpoznawana w teatrach i światku musicalowym. Niedługo będę musiała się przefarbować... Siedzę więc jak mysz pod miotłą, na wszelki wypadek... Forum nie umiera, zabrakło tylko osób zaangażowanych i wypowiadających się na temat. Może to i lepiej, że gadki o [beeep]erelkach przeniosły się na NK? Corbeau ma rację, nic na siłę... -------------------- Wysyłanie czegokolwiek komukolwiek, tudzież chomik => Profil => Informacje => Zainteresowania
W celi: - Za co siedzisz? - Za niewinność, hehe, a ty? - Za morderstwo w orient ekspresie - Łuuu niezła akcja - Noo, trzy noce tłumaczyłem... |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 10-09-2010, 03:51 |