Nuty, [szukam]
Witaj, Gościu ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nuty, [szukam]
| tekla |
17-02-2009, 18:09
|
|
Widz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: 24-01-2009 Nr użytkownika: 3330 |
solidna firma:)))) dziękuję i pozdrawiam
|
| kikultd |
19-11-2009, 11:44
|
|
Widz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: 19-11-2009 Nr użytkownika: 3479 |
Witam
I znowu wraca temat nut do METRA Pozdrawiam kikultd |
| kokosAnka |
20-11-2009, 21:09
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: 15-06-2005 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa Nr użytkownika: 178 |
ja niestety utraciłam je podczas formatowania dysku...
-------------------- The storm is coming but I don't mind.
People are dying, I close my blinds. All that i know is I'm breathing now. I want to change the world...instead I sleep. I want to believe in more than you and me. But all that I know is I'm breathing. All I can do is keep breathing. All we can do is keep breathing now. |
| Carpe Diem |
26-01-2010, 23:08
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 259 Dołączył: 14-10-2005 Nr użytkownika: 257 |
W ramach rewitalizacji forum przypominam i informuję:
Chomik z librettami założony dla forumowiczów, przez forumowiczów: http://chomikuj.pl/musicallibretti Hasło podajemy na PW, chomik ma zanaczoną opcję udostępniania własnego transferu. Wgrywamy tylko pliki tekstowe (doc, rtf, txt) i same hmtl bez obrazków (ewentualnie mht, ale tego poza IE chyba nic nie otworzy). Rozszerzyłyśmy zasoby o nuty. na razie niewiele, ale może z czasem będzie przybywać. Nuty wgrywamy jako pdf, jpg/gif (pliki graficzne). Jeśli mamy dużo plików do jednego musicalu, proponuję spakować je do zipa/rara i opisać - możliwość dodawania opisów jest dostępna na hało podawane w PW. -------------------- Wysyłanie czegokolwiek komukolwiek, tudzież chomik => Profil => Informacje => Zainteresowania
W celi: - Za co siedzisz? - Za niewinność, hehe, a ty? - Za morderstwo w orient ekspresie - Łuuu niezła akcja - Noo, trzy noce tłumaczyłem... |
| Carpe Diem |
21-03-2010, 21:28
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 259 Dołączył: 14-10-2005 Nr użytkownika: 257 |
[Proszę o scalenie postów.]
Chomikiem z nutami i librettami zajmują się oprócz mnie: Corbeau, Beep, KokosAnka, Marylin. -------------------- Wysyłanie czegokolwiek komukolwiek, tudzież chomik => Profil => Informacje => Zainteresowania
W celi: - Za co siedzisz? - Za niewinność, hehe, a ty? - Za morderstwo w orient ekspresie - Łuuu niezła akcja - Noo, trzy noce tłumaczyłem... |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 10-09-2010, 03:15 |